Новини

Наші останні новини

 

Відкритий запис на Майстер-класи в міні-групах

17 серпня МК "Капкейкі і мафіни". м. Київ запрошую всіх бажаючих, хто хоче навчитися готувати смачні капкейкі. МК практичний 🍮 початок 10.00 разом ми будемо пекти і готувати 🍮 Шоколадні капкейки з карамеллю / шоколадний ганаш 🍮Нежние лимонні з меренгою 🍮Морковние з апельс. джемом і крем-чізом 🍮Ягодние мафіни Кожен прикрасить свій набір капкейков і забере з собою для частування близьких. Відвідувачі можуть замовити рецепти в паперовому вигляді, список магазинів, де вигідно купувати інвентар і продукти. Тривалість 10.00-17.00 (18.00) Все залежить від успішності групи. Всі питання в директ або Вайбер 063-955-11-48

 

21 вересня Київ.  МАЙСТЕР-КЛАС  "ТОРТ З НУЛЯ"

МК включає: випічку, складання та декорування торта.
Етапи Мк:
✔️Випічка "Червоного оксамиту" на йогурті, розповім всі тонкощі приготування.
⭕БОНУС перевірений рецепт торта на ..... (Рецепт)
✔️ Приготування двох видів крему: для прошарку (⭕рецепт домашнього крем-сиру) і ідеального крему для вирівнювання і декору.
✔️Приготування прошарку в торт-кулі.
✔️ Навчання правильній зборці торта і ідеального вирівнювання торта.
✔️приготування карамельної вази. Всі нюанси в роботі з карамеллю.

 

✔️ Прикраса торта, фарбування крему, робота зі шпателем.
Кожен учасник майстер-класу отримує технологічну карту, по якій Ви завжди зможете повторити всі етапи майстер класу в домашніх умовах.
Готовий торт Ви заберете з собою. Я завжди відповім на Ваші питання після майстер класу!
Початок о 9.30 - 19.00 (20.00 все залежить від успішності групи. Біля метро Чернігівської.

 

 

 

 

 

 

 

 

Запрошую всіх бажаючих на МАЙСТЕР-КЛАС "ТОРТ З НУЛЯ" 21 вересня, Київ.
МК включає: випічку, складання та декорування торта.
Етапи Мк:
✔️Випічка "Червоного оксамиту" на йогурті, розповім всі тонкощі приготування.
⭕БОНУС перевірений рецепт торта на ..... (Рецепт)
✔️ Приготування двох видів крему: для прошарку (⭕рецепт домашнього крем-сиру) і ідеального крему для вирівнювання і декору.
✔️Приготування прошарку в торт-кули.
✔️ Навчання правильній зборці торта і ідеального вирівнювання торта.
✔️зробимо карамельноу вазу. Всі нюанси в роботі з карамеллю.
✔️ Прикраса торта, фарбування крему, робота зі шпателем. Кожен учасник майстер-класу отримує технологічну карту, по якій Ви завжди зможете повторити всі етапи майстер класу в домашніх умовах. Готовий торт заберете з собою. Я завжди відповім на ваші питання після майстер класу! Початок о 9.30 - 19.00 (20.00 все залежить від успішності групи. Біля метро Чернігівської.

Наші клієнти

Авторські права 2019 © Irina&Cakes Кондитерська студія. Усі права захищені.
Created by Baz-Studio.pro